|
Autor |
Zpráva |
< Eclipse / Zatmění ~ Jakou scénu by neměli vynechávat? |
Katie
|
Napsal: ned srp 02, 2009 3:29 pm |
|
|
Volturi Registrován: úte čer 02, 2009 2:39 pmPříspěvky: 425Bydliště: Prague |
Tak už se nám začátek natáčení blíží a tak mě napadlo, že když se to tu řešilo u New Moon proč né i u Eclipse. Moje uplně nejoblíbnější scéna je rozhovor mezi Edward a Jacobem ve stanu. A taky bych prosila tu scénu, kdy Jacob políbil Bellu, tak si o něj zlomila ruku a pak jak Edie vyhrožoval Jacobovi, když přišel Bellu vyzvednout ke Swanům.
|
|
Inka
|
Napsal: ned srp 02, 2009 4:11 pm |
|
|
Denali Registrován: stř črc 22, 2009 11:05 pmPříspěvky: 388Bydliště: Ostrava |
Tak stejně jak u Ktie,tak u mě taky-scéna ve stanu-úplně bomba.Já si myslím,že to nevynechaj,jenže ty rozhovory budou zkrouhnuté,už tak, v tom stanu byli tak dlouho,že to je na půl filmu  .No a pak bych prosila scéničku u Cullenů,jak Bella volá Edwardovi,protože Alice ji musí hlídat,hláška o grizzlym atd atd.a Edward pak v noci přijde a ta postel a ááááchchchch,víte co.No dále ta zlomená ruka to taky.Jo a v autě jak chce Bella za Jacobem a Ed sedí vzadu s kablema.Pak scénu s prstýnkem.Jo a intimní chvilky-úplně všechny-jak si bude rozepínat ty knoflíky a on ji řekne at to nedělá a ona proč?chceš to udělat sám?naivka  Už nemůžu dál psát,bo chci být zase Bella
_________________ Burn after reading. |
|
|
|
Misqui
|
Napsal: ned srp 02, 2009 4:20 pm |
|
|
Cullen Registrován: pon črc 27, 2009 6:46 pmPříspěvky: 270Bydliště: "kousek" od Zlína |
No tak scénu se stanem snad nevynechají a doufám, že když už to sestřihají, tak z tama nevynechají nic podstatné. Dále by neměli vynechávat takové ty detaily jako rozzuřený grizzly, Švýcarsko, zlomená ruka, Edwardův infarkt a další. Myslím, že na všech těchhle detailech byla postavená celá kniha a bylo by škoda, kdyby to vynechali.
_________________ Edward: You can´t trust vapires. Trust me. |
|
|
|
Gerico
|
Napsal: ned srp 02, 2009 8:44 pm |
|
|
Human Registrován: pon čer 01, 2009 7:45 pmPříspěvky: 24Bydliště: Praha |
jelikož Eclipse je můj nejoblíbenější díl, tak ho budu hodnotit víc než přísně a už mi nebude stačit že tam celej film bude pobíhat polonahej Jacob takže scéna ve stanu - ta je podle mě dost důležitá a snad to Slade nepodělá tak jako Hardwicke scénu na louce pak to jak je Jasper učil bojovat, to si taky nesmím nechat ujít, no a samozeřejmě "únos" Belly, "sex" s Edwardem a ostatní detaily co jsou v knížce... a slyšela sem že prý ji o ruku požáda už v NM, proč sakra? vždyť na žádosti o ruku je postavený celý Eclipse  ale třeba ji to jenom navrhne, a prstýnek ji navleče až ve třetím díle...
_________________ You can´t trust to vampires...Trust me 
I´m team Switzerland! |
|
|
|
ellizza
|
Napsal: ned srp 02, 2009 10:07 pm |
|
|
Volturi Registrován: pon kvě 25, 2009 10:44 amPříspěvky: 515 |
no Nm ji požádá o ruku protože to udělal i v knize no a já upřímně doufám že tam budou mít Charlieho přednášku o sexu  a hlavně ten výraz Edwarda v autě před tím než Charlie začne. A samozřejmě zlomená ruka, stan apod. jako u předešlých odpovědí
_________________ I'm screaming, 'I love you so (Paramore) |
|
|
|
Mikita
|
Napsal: pon srp 03, 2009 12:10 pm |
|
|
Volturi Registrován: pát kvě 29, 2009 11:25 pmPříspěvky: 999Bydliště: BN |
Já teď dočetla znovu Twilight, takže tohle je na mě pěkný skok, ale co si tak mlhavě  vybavím................. Se vším souhlasím, to jsou takové ty hlavní body, které snad vynechat nemohou, ale z těch drobnějších scén, které kdyby tam nebyly, tak se pro filmovou dějovou linii ani nic nestane, ale mně by se líbily, je souhlas s ellizz, přednáška o sexu a pak ta scéna, kdy Edward říká, kam se dostal na univerzitu Už jsme to tu někde řešili, ale opravdu jsem zvědavá, jak se poperou "s třetí ženou" (byla třetí, teď fakt nevím  )? Některá už tu psala, že by to bylo melodramatické a možná i zbytečné...navíc by bylo asi složité točit, co se Belle honí v hlavě...ale mně by se saze líbila ve filmu scéna, kdy sedí u ohně v La Push a tyhle indiánské historky tam řeší......takže na tohle jsem opravdu zvědavá, ty historky v La Push by každopádně také vynechávat neměli
_________________ "Forged in war. Born in death. Saved by love." Jasper Whitlock Hale |
|
|
|
Kačí
|
Napsal: pon srp 03, 2009 12:27 pm |
|
|
Volturi Registrován: úte kvě 26, 2009 6:33 pmPříspěvky: 463 |
Gerico píše: a slyšela sem že prý ji o ruku požáda už v NM, proč sakra? vždyť na žádosti o ruku je postavený celý Eclipse  ale třeba ji to jenom navrhne, a prstýnek ji navleče až ve třetím díle...  Oficiálně ji požadá o ruku v Eclipse a navlékne ji prsten (btw. tuhle scénu tam chci!) v New Moon jí řekne, že ji promění v úpírku ON, ale až po svatbě  když bude ona souhlasit, že si ho vezme... Scénu ve stanu chceme do filmu asi všichni, ale podle mě to osekají... uvidíme jak moc  Hlavně aby tam byly všechny ti vtipný scénky s Charliem, slovní bitky Edward vs. Jacob, rozzuřenej grizzly a hlavně ta noc potom  Katie píše: A taky bych prosila tu scénu, kdy Jacob políbil Bellu, tak si o něj zlomila ruku a pak jak Edie vyhrožoval Jacobovi, když přišel Bellu vyzvednout ke Swanům. Tohle všechno si myslím, že v tom filmu bude, protože na těhlech konfrontacích to stojí, jak kniha, tak podle mě i film...  Inka píše: Jo a intimní chvilky-úplně všechny-jak si bude rozepínat ty knoflíky a on ji řekne at to nedělá a ona proč? chceš to udělat sám?naivka  Už nemůžu dál psát, bo chci být zase Bella  Inko, tohle bych tam taky 100% chtěla  Jsem vůbec zvědavá, kolik těhlech " téměř sexuálních scén" tam dají, a jak se jim to podaří natočit
|
|
|
nickey
|
Napsal: pon srp 03, 2009 1:57 pm |
|
|
Newborn Registrován: pon kvě 25, 2009 5:29 pmPříspěvky: 75Bydliště: Morava |
souhlasim se vsema ze nesmi chybet stan a pod. pak by urcite nemeli vynechat jak rosalie lici belle svou minulost a taky jak alice vydira, aby mohla usporadat svatbu
_________________ Save water, drink blood! |
|
|
|
Kačí
|
Napsal: pon srp 03, 2009 2:06 pm |
|
|
Volturi Registrován: úte kvě 26, 2009 6:33 pmPříspěvky: 463 |
nickey: pravdu díš  to Alicino vydírání je fakt dobrá scénka Ale jestli tam bude minulost Rosalie, tak doufám, že v New Moon se objeví trošku té historie i ostatních... Třeba Alici v Twilight úplně vynechali...
|
|
|
Katie
|
Napsal: pon srp 03, 2009 2:25 pm |
|
|
Volturi Registrován: úte čer 02, 2009 2:39 pmPříspěvky: 425Bydliště: Prague |
No casting na postavy jako je Leah, Seth, Riley, Maria a Bree(z Jasperovi minulost), Royce King II(z Rosaliiny minulosti) proběhli takže se jich uričtě dočkáme. I když je zvláštní že se na veřejnost ještě nedostali informace kdo je hraje. Samozřejmě až na pár vyjímek.
|
|
|
Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
|
|