Autor |
Zpráva |
< Seriály ~ Aktuální seriály v TV |
Honzí
|
Napsal: stř pro 09, 2009 5:10 pm |
|
|
Nomad Registrován: stř srp 26, 2009 10:05 pmPříspěvky: 129Bydliště: PB:) |
Já sem díky panthee začal sledovat painkiller Jane .O)a mužu doporučit
_________________ I promise to love you,every moment of forever. |
|
|
|
Renča
|
Napsal: stř led 27, 2010 3:27 pm |
|
|
Denali Registrován: úte kvě 26, 2009 9:17 amPříspěvky: 286Bydliště: Valašské Meziříčí |
Na obrazovky BBC se vrátil mysteriózní komediální seriál Being Human, tedy jeho druhá řada, která bude mít tentokrát 8 dílů. http://www.bbc.co.uk/beinghuman/Kdo nezná, jde o 3 spolubydlící - upíra, vlkodlaka a ducha. První řada se vysílala v r. 2009 a měla 6 dílů, na AXN se vysílalo pod názvem Cena za lidskost. http://www.serialzone.cz/serial/being-human/Včera jsem zkoukla 1.díl včetně detailní proměny vlkodlaka. (je zajímavé sledova tu "rychlost" proměny oproti New Moon  )
_________________ "Možná se kolem upírů motám moc dlouho. Začínám uvažovat jako jedna z nich." Anita Blake (Smrtící tanec, L.K.Hamilton) |
|
|
|
Ramira
|
Napsal: čtv led 28, 2010 2:36 am |
|
|
Moderator Registrován: pon kvě 25, 2009 12:14 pmPříspěvky: 612Bydliště: Peklo severu |
Renča píše: Na obrazovky BBC se vrátil mysteriózní komediální seriál Being Human, tedy jeho druhá řada, která bude mít tentokrát 8 dílů. Stále som zaseknutá na 1. sérii. Nemám čas to dopozerať. Je to poňaté dosť netradične a viem, že viacerým na tom vadí, že sa tam vraj nič nedeje:D ale mňa to celkom zaujalo. Ide zase o trochu iný pohľad na upírov a vlkolakov.
_________________ Jace: "I don't want to be a man. I want to be an angst-ridden teenager who can't confront his own inner demons and takes it out verbally on other people instead." Luke: "Well, you're doing a fantastic job." |
|
|
|
Katie
|
Napsal: pon úno 01, 2010 2:39 pm |
|
|
Volturi Registrován: úte čer 02, 2009 2:39 pmPříspěvky: 425Bydliště: Prague |
Od 11. února bude Prima Cool vysílat seriál 30Rock/ Studio 30Rock.
|
|
Mikita
|
Napsal: pon úno 01, 2010 9:28 pm |
|
|
Volturi Registrován: pát kvě 29, 2009 11:25 pmPříspěvky: 999Bydliště: BN |
Katie, také jsem to postřehla, myslím, že to také bylo nominované na Golden Globe, ale i když jsem viděla reklamy, tak absolutně netuším, co si pod tím představit. Bude to vtipné?
_________________ "Forged in war. Born in death. Saved by love." Jasper Whitlock Hale |
|
|
|
Katie
|
Napsal: pon úno 01, 2010 10:02 pm |
|
|
No mě se to líbí, ale není to můj nejoblíbenější sitcom.  Za kouknutí nic nedáš.
|
|
Mikita
|
Napsal: úte úno 02, 2010 11:21 pm |
|
|
Volturi Registrován: pát kvě 29, 2009 11:25 pmPříspěvky: 999Bydliště: BN |
Katie: Já už snad znám jen seriály.  On už se další ztratí. Poslední dobou usínám dost brzo, takže neudržím dlouho pozornost a většinou vytuhnu už u Simpsnů, občas ale zahlédnu kousek z Chucka a Sběratelů kostí a HIMYM, takže to už snad vydržím i na tuto žhavou novinku.
_________________ "Forged in war. Born in death. Saved by love." Jasper Whitlock Hale |
|
|
|
Katie
|
Napsal: stř úno 03, 2010 1:36 am |
|
|
Tajný deník Call girl od 15.února. Jupíí. Rozkoukala jsem ho. ale do ted jsem ho nedokoukala.  Díky Primo Cool.
|
|
Ramira
|
Napsal: stř úno 03, 2010 5:16 pm |
|
|
Moderator Registrován: pon kvě 25, 2009 12:14 pmPříspěvky: 612Bydliště: Peklo severu |
Mikita píše: Poslední dobou usínám dost brzo, takže neudržím dlouho pozornost a většinou vytuhnu už u Simpsnů, občas ale zahlédnu kousek z Chucka a Sběratelů kostí a HIMYM, takže to už snad vydržím i na tuto žhavou novinku.  Prima Cool dáva Chucka?  Ako je možné, že mi to uniklo? Nieže by sme chytali Prima Cool:D ale dobré vedieť, že sa to vysiela aj v našich končinách. Chuck je momentálne v TOP 3 mojich obľúbených seriálov. Na 30Rock sa chystám, keďže to Peťa tak ospevuje, ale počítam s tým, že sa k tomu dostanem najskôr v lete.
_________________ Jace: "I don't want to be a man. I want to be an angst-ridden teenager who can't confront his own inner demons and takes it out verbally on other people instead." Luke: "Well, you're doing a fantastic job." |
|
|
|
Katie
|
Napsal: stř úno 03, 2010 6:11 pm |
|
|
JJ, Chucka dávají v 20.00 a opáčko druhý den okolo 17. Což zaručuje, že stíhám tak asi jeden díl týdně.  Ale já to určitě doženu.  Doufám, že se Primě Cool zvýšila sledovanost. Za to jaký výběr super bomb současnosti v oblasti seriálu dávají by si to zasloužili.
|
|
|